Aspen Bio Chain: biologische kettingzaagolie om uw motorkettingzaag te smeren en koelen.

Biologisch afbreekbare
kettingzaagolie

Aspen Bio Chain gebruikt u om de zaagketting van uw motorkettingzaag te smeren en te koelen. Het is een hoogwaardige kettingzaagolie die biologisch snel afbreekbaar is. Aspen Bio Chain is te gebruiken voor de smering van de zaagketting, kettingwielen en het zaagblad van álle merken kettingzagen en harvesters. Hierdoor maakt het niet uit welk merk kettingzaag u heeft, Aspen Bio Chain kunt u veilig gebruiken!

 

De voordelen op een rij
  • Samengesteld uit plantaardige oliën
  • 100% biologisch afbreekbaar binnen 14 dagen
  • Zuinig in gebruik door hoge kleefkracht
  • Minder slijtage aan ketting en blad
  • Voorkomt corrosie
  • Voor alle type kettingen in zomer en winter (tot -20°C) te gebruiken
  • Tenminste 18 maanden houdbaar

Waarom Aspen Bio
Chain gebruiken?

Aspen Bio Chain beschermt uw machine optimaal tegen slijtage en is onder alle omstandigheden te gebruiken. Ook bij zeer lage temperaturen (tot -20°C) en bij hoge kettingsnelheden is Aspen Bio Chain bedrijfszeker. Omdat Aspen Bio Chain biologisch afbreekbaar is veroorzaakt het geen verontreiniging van het grondwater en versproeide olie in contact met de bodemflora wordt volledig afgebroken. Aspen Bio Chain beïnvloedt het ecosysteem niet, het veelvoud aan organismen in het bos wordt behouden. Door de uittrekbare schenktuit kunt u het oliereservoir van uw kettingzaag eenvoudig en zonder knoeien bijvullen. Aspen Bio Chain dient in gesloten verpakking en in een droge ruimte (-20 tot +30 °C) te worden opgeslagen.

Keurmerk

Aspen Bio Chain voldoet aan de verscherpte eisen van de nieuwe generatie biologisch afbreekbare kettingoliën volgens KWF (Grossumstadt [KWF 9,92]). Ook draagt Aspen Bio Chain het Blauwe Engel milieukeur volgens RAL-UZ 48, biologisch snel afbreekbaar.

Gebruik Aspen 2, kant en klare brandstof voor uw kettingzaag

 
Aspen 2 is een kant en klare tweetakt mengsmering voor kettingzagen, heggenscharen, bladblazers en andere tweetaktmotoren. Aspen 2 verbrandt schoner waardoor de uitlaatgassen van tweetakt machines minder gevaarlijk voor uw gezondheid zijn. 

Meer weten over Aspen 2  Verkooppunt zoeken